10 πραγματικά γεγονότα για τα οποία μάλλον δε γνωρίζετε τίποτα!

Πώς μυρίζει το διάστημα? και άλλα.........

Οι αστροναύτες που επιστρέφουν από το διάστημα δηλώνουν πως αυτό μυρίζει σαν "καμένο κρέας" ή "καυτό μέταλλο".

Ο Jon Bon Jovi είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο οποίο δεν υπάρχουν τιμές! Οι πελάτες πληρώνουν όσα έχουν ευχαρίστηση για το γεύμα τους!

Ο δικός μας, κύριος μεταφραστής του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, Ιωάννης Οικονόμου, μιλάει άπταιστα 32 γλώσσες!

Ο ηθοποιός Danny Trejo, δηλώνει πως συχνά διαλέγει να ερμηνεύει τον κακό στις ταινίες για να δείξει στα νέα παιδιά πως οι κακοί στο τέλος καταλήγουν ή νεκροί ή στη φυλακή, και πως όλοι πρέπει να ζούμε μια τίμια ζωή!

Ο Bill Clinton έστειλε μόνο 2 e-mail κατά τη διάρκεια ολόκληρης της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ!

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από Σουηδικό πανεπιστήμιο, οι επενδυτές που παίζουν στο  χρηματιστήριο είναι πιο παράτολμοι χειραγωγούντες από ιατρικά διαγνωσμένους ψυχοπαθείς!  

Ο Stalin μισούσε τόσο πολύ τον γυιό του Yakov, που όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει πυροβολώντας τον εαυτό του στο κεφάλι, αυτός δήλωσε "Είναι τόσο χαζός που δεν μπορεί καν να πυροβολήσει ίσια". Επίσης, όταν κατά τη διάρκεια του πολέμου οι Γερμανοί τον έπιασαν όμηρο, ο Stalin αρνήθηκε να τον ανταλλάξει με Γερμανούς στρατιώτες.

Όταν στο Sean Connery ζητήθηκε να παίξει τον ρόλο του Gandalf στο Lord of the Rings με αντάλλαγμα το 15% των κερδών της ταινίας παγκοσμίως αυτός αρνήθηκε γιατί "δεν μπορούσε να καταλάβει το σενάριο". Κρίμα θα ήταν κατά 400 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερος!

Στο facebook υπάρχουν 30 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί ανθρώπων που έχουν αποβιώσει
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll