10 Ρούχα που φοράνε οι άντρες και μισούν οι γυναίκες!


 Αλυσίδες
Μπλινκ μπλινκ! Το να χτυπάνε τα κοσμήματά σας σαν αυτά του Jay-Z είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ. Αφήστε καλύτερα το θέμα των κοσμημάτων στις γυναίκες....
Κάπρι παντελόνια
Είναι σορτς; Όχι! Είναι παντελόνια; Όχι! Τα κάπρι παντελόνια για τους άντρες είναι μια ωρολογιακή βόμβα της μόδας που περιμένει να ανατιναχθεί. Και οι αστράγαλοί σας δεν είναι τόσο ελκυστικοί παιδιά. 

Κάλτσες με σανδάλια
Εκείνη τη στιγμή μπορεί να φαίνονται καλή ιδεά. Τα παπούτσια χωρίς κάλτσες είναι η μόνη επιλογή με τα σορτς, αλλά τότε σύντομα τα παπούτσια θα αρχίσουν να μυρίζουν. Ειδκά το καλοκαίρι.

Τα τυπωμένα μπλουζάκια
Ξέρετε ποια μπλουζάκια. Εκείνα που φοράνε οι τύποι στα κλαμπ την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ, που φέρνουν σε κάτι που μοιάζει με 'φορεμένη' εκτύπωση. Εκείνα τα μπλουζάκια που αγοράζετε επειδή θέλετε να δείξετε στον κόσμο πως δεν έχετε καθόλου αίσθηση της μόδας. Και το σλόγκαν που νομίζετε ότι σημαίνει κάτι κουλ; Δεν σημαίνει!

Μυτερά 'δερμάτινα' παπούτσια
Τίποτα δεν φωνάζει 'φτηνό' όσο αυτά. Είναι αναγνωρίσιμα από μίλια μακριά εξαιτίας των απίστευτα γελοίων μυτερών μυτών που προσδίδουν σε αυτόν που τα φοράει μια αίσθηση από σαλούν. Απλά γελοίο.

Βαθιά ντεκολτέ
Είναι αφαλός αυτό που βλέπω μπροστά μου; Προσπαθήτε να προσελκύσετε γυναίκες με τους θωρακικούς σας μυς; Το σχίσιμο στο ντεκολτέ είναι για τις γυναίκες. Ίσως νομίζετε ότι μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αυτό, αλλά τελικά θα καταλήξετε σε ανταγωνισμό με την κοπέλα με την οποία συζητάτε. Αυτός δεν είναι ο δρόμος για την επιτυχία.

Ριγέ γυαλιά ηλίου
Δεν θα γίνετε πότε ράπερ. Αντιθέτως, δεν είναι κάτι που πρέπει να αποτελεί πρότυπο για εσάς ούτως ή άλλως. Όταν τα κορίτσια μεταμφιέζονται έχει πλάκα, είναι χαριτωμένο και σέξυ. Όταν εσείς από την άλλη μεταμφιέζεστε είναι ντροπιαστικό. Δεν είστε ράπερ, οπότε σταματήστε να ντύνεστε σαν να είστε. Και επίσης, γυαλιά ηλίου που δεν προστατεύουν από τον ήλιο; Για ποιο λόγο;

Κολλητά τζιν παντελόνια
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: να φοράτε κολλητά τζιν τα οποία πέφτουν ωραία πάνω σας και η άλλη περίπτωση να φοράτε κολλητά τζιν τα οποία είναι τόσο στενά που με το ζόρι μπορείτε να βάλετε τα πόδια σας μέσα. Συμβουλή, δεν πρέπει να έχετε πιο αδύνατα πόδια από ότι οι φιλενάδες σας!

Τζιν σορτσάκια
Ήταν άραγε ποτέ αυτά μέσα στην μόδα; Ακόμα και όταν ήσασταν παιδιά και τα κόβατε με αποτέλεσμα να είναι ξεφτισμένα και κομματιασμένα; Όχι; Φοράτε σορτς επειδή κάνει ζέστη έξω, οπότε γιατί επιλέγετε ένα ύφασμα τόσο περιοριστικό όπως είναι το τζιν;

Σακίδια πλάτης
Πρακτικά, πρακτικά, πρακτικά και βαρετά. Κάποιος πρέπει να πει στους άνδρες ότι μόδα και πρακτικότητα δεν πηγαίνουν μαζί. Μοιάζοντας με ένα οκτάχρονο που κοιτάει απλανώς του χάρτες δεν πρόκειται ποτέ να σας φέρει κάποια κοπέλα. Συνδυάστε το με ένα φθηνό κουστούμι και κακόγουστα μοκασίνια αν θέλετε να ολοκληρώσετε το στιλ.


kamikaze
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll