Συμβουλές για… αυτοϊκανοποίηση μόνο για γυναίκες!!!

Γιατί να σκας αφού μπορείς και μόνη να περνάς καλά
Κι αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και πώς να ευχαριστηθείς το solo sex, υπάρχουν 4 τεχνικές που δεν αποτυγχάνουν!...


1. Να γίνει “κατάσταση”:
Πολλές γυναίκες υποτιμούν την δυναμική του μοναχικού παιχνιδιού και προτιμούν να απέχουν εντελώς από τη σεξουαλική διέγερση εφόσον δεν διαθέτουν σύντροφο ή ο αγαπημένος τους είναι μακρυά. Κι όμως, το να ανακαλύψεις τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα στον οργασμό μόνη σου, μπορεί να κάνει το σεξ μαζί του ακόμα καλύτερο. Ακόμα και το απλό να χαϊδέψεις τον εαυτό σου μπροστά του κάποια στιγμή, φαντάζει έξτρα δύσκολο εφόσον δεν προπονείσαι μόνη!
Προφανώς και η ζωή σου είναι πολυάσχολη , οπότε για να ξεκινήσεις μια σόλο εμπειρία που θα απολαύσεις, πρέπει να μηδενίσεις τα κουδουνίσματα των κινητών και σταθερών τηλεφώνων και γενικά κάθε πηγή που μπορεί να σε αποσπάσει! Πρώτα θα χαλαρώσει το μυαλό σου και κατόπιν το σώμα σου. Βρες το μέρος που σε χαλαρώνει, είτε είναι το κρεβάτι σου, είτε η μπανιέρα, είτε ο καναπές ακόμα και η κουνιστή πολυθρόνα στο σαλόνι σου. Για να σου ανοίξει η όρεξη μπορείς να σκεφτείς παλιές ερωτικές εμπειρίες που σου άφησαν ωραιότατες αναμνήσεις ή να εμπνευστείς από κάποια ερωτική σκηνή στο σινεμά ή απλά να φτιαχτείς με λίγη αισθαντική μουσική και ένα ποτηράκι κρασί, ακόμα και μια ξεχασμένη φαντασίωση. Ξεκίνησε με αυτά τα εργαλεία και αφού σου έρθει η όρεξη, προχώρα στο παρασύνθημα.
2. Στα “μπαλκόνια” είναι η θέα:
Σύμφωνα με ευρήματα πρόσφατης έρευνας, σχεδόν το 1% του γυναικείου πληθυσμού μπορεί να κορυφώσει με τα χάδια στο στήθος και μόνο. Όμως και οι υπόλοιπες όχι τόσο τυχερές γυναίκες μπορούν να επιμελούνται το στήθος και ειδικά τις ρώγες τους στα μοναχικά τους παιχνίδια ίσως με λίγη περισσότερη προσπάθεια αλλά με την ίδια απόλαυση! Αν τα χέρια σου δεν γλιστρούν όσο θα ήθελες, βάλε στα δάχτυλά σου λίγη λοσιόν ή κάποιο αιθέριο έλαιο και παίξε με το στήθος και τις ρώγες σου τρίβοντάς τες ανταλλάσσοντας την πίεση που τους ασκείς.
Μπορεί να χρειαστεί να παίξεις μέχρι και 5 λεπτά με το κάθε στήθος για να έρθεις σε οργασμό αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ανεβοκατέβασε τα δάχτυλά σου από το στήθος μέχρι και τον αφαλό και φτάσε μέχρι κι την μικρή σου περιοχή αναπνέοντας βαθιά και αργά!
3. Σαν σταρ του σινεμά:
Ποιά είναι η Κιμ Καρντάσιαν που μπορεί να παίζει το σύμβολο του σεξ και να κατακλείσει το διαδίκτυο με ερωτικές της στιγμές. Όχι, δεν θα βγάλουμε τα απόκρυφά σου σε κοινή θέα αλλά θα κάνεις εσύ τον σκηνοθέτη του εαυτού σου παίρνοντας το κινητό τηλέφωνο ή την ψηφιακή μηχανή στο χέρι. Φτιάξε το δικό σου μοναχικό σεξοβιντεάκι και δεν θα χάσεις. Φώναξε όσο θες και διεκδίκησε τον οργασμό σου σαν να είσαι υποψήφια για όσκαρ. Αν δεν θέλεις να φτιάξεις βίντεο, τράβηξε σέξι φωτογραφίες σε ακόμα πιο σέξι πόζες. Φόρεσε τα αγαπημένα σου εσώρουχα, αφαίρεσέ τα σιγά σιγά, λήψη με λήψη ενώ μπορείς να παίξεις και με το φωτισμό για να δεις τι σου ταιριάζει.
Μην ανησυχείς για τα περιττά σου κιλά. Σίγουρα θα βρεις μια φωτογραφία που να σε κολακεύει και γρήγορα θα αγαπήσεις το γυμνό σου εαυτό.
Τα βοηθήματα να είναι καλά:
Σίγουρα τα χέρια σου (η παλάμη και τα πολύτιμα δαχτυλάκια σου) αποτελούν βασικό εργαλείο του σόλο σεξ που μπορούν να σε οδηγήσουν στην ηδονή.
Φυσικά, στην προσπάθεια της αυτοϊκανοποίησης δίχως όρια, μπορείς να φέρεις στο κρεβάτι σου και έναν ωραιότατο δονητή, λίγο λιπαντικό, ακόμα και η αγορά των διάσημων Geisha balls (οι μπάλες της Γκέισας) μπορούν να γίνουν σύμμαχοι στον οργασμό σου.
Αν είσαι πιο παραδοσιακή, αρκεί λίγο τρεχούμενο νερό σε χλιαρή θερμοκρασία στο ντους για να βάλει φωτιά στην μικρή σου περιοχή. Ξεκίνα με τα δάχτυλά σου, εξερεύνησε τα μαγικά σου κουμπιά εκεί κάτω και στη συνέχεια βάλε στο παιχνίδι και κάποιο sex toy.
Τα μικρά μυστικά:
*Πολλές γυναίκες επιθυμούν να φτάσουν στο μοναχικό οργασμό, χωρίς καν να έχουν εικόνα του τι γίνεται εκεί χαμηλά. Ξεκίνησε σωστά, τοποθετώντας ένα καθρεφτάκι για να δεις που βρίσκεται η κλειτορίδα σου για αρχή, πώς είναι και που ξεκινά η είσοδος του κόλπου και του πρωκτού σου.
*Βάλε ένα δαχτυλάκι εκεί πίσω: ίσως να σου αρέσει, ίσως και όχι. Αν δεν το κάνεις, δεν θα μάθεις. Και μην δειλιάσεις αν νιώσεις άβολα στην αρχή.
*Χρησιμοποίησε λιπαντικό με βάση το νερό και όχι άλλα γαλακτώματα που μπορούν να βλάψουν το ph της ευαίσθητης περιοχής.
*Αν χρησιμοποιήσεις δονητή, τοποθέτησέ τον σε μια μέτρια ταχύτητα πάνω στην κλειτορίδα και μην βιαστείς ν προχωρήσεις στον κόλπο.
*Αν δεν σου αρέσει να ξαπλώνεις ανάσκελα, γύρνα μπρούμυτα στο κρεβάτι και άσε τα δάχτυλά σου να κάνουν το θαύμα τους ταυτόχρονα με την πιο έντονη τριβή πάνω στα σεντόνια σου
24wro
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll