Το TOP 5 των ξένων μεταγλωτισμένων σειρών την τελευταία 15ετία!


Το πρώτο μας αφιέρωμα-retro έχει να κάνει με το TOP 5 των ξένων μεταγλωτισμένων σειρών που έπαιξαν την τελευταία 15ετία... Η σειρά από το 5 μέχρι το 1, όπως και η διαλογή των 5 σειρών έγινε καθαρά με υποκειμενικά κριτήρια. Ας θυμιθούμε λοιπόν..

5.Μιλάγκρος (Milagros)

Υπόθεση: Η Milagros είναι μια κοπέλα όμορφη αλλά παρόλο που μεγάλωσε σε μοναστήρι, είναι ατίθαση και επαναστάτρια. Οι γονείς της την εγκατέλειψαν όταν ήταν μωρό και την ανέλαβαν καλόκαρδες μοναχές. Οι παρέες της έξω από το μοναστήρι είναι αγόρια της γειτονίας, τα οποία της μαθαίνουν να παίζει ποδόσφαιρο. Της αρέσει πολύ να βρίσκεται στο γήπεδο με μια μπάλα στα ποδιά. Για να ικανοποιήσει το πάθος της για το ποδόσφαιρο, αλλά και για να την υπολογίζουν σαν σοβαρό αντίπαλο, ντύνεται με αγορίστικα ρούχα. Όλοι την φωνάζουν Mili. Η κοπέλα συναντάει τον Ivo σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που πουλούσε αναψυκτικά οπού καταλήγουν να τσακωθούν. Από τότε, η Mili και ο Ivo θα αρχίσουν να ζουν μια καταπληκτική και ελκυστική ιστορία αγάπης.(Πρεμιέρα 1998)



Η πρωταγωνίστρια:



















4. Ατρόμητοι (Cebollitas)

Υπόθεση: Οι ατρομητοι ήταν μια τηλεοπτική σειρά της Αργεντινής που εκδόθηκε μεταξύ 1997 και 1998 . Η σειρά αφηγείται τις ιστορίες μιας ομάδας παιδιών παίκτες ποδοσφαίρου σε ένα τοπικό club.




Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές:



 




 
 




3 . Η Μαρία της Γειτονιάς (Μaria la del barrio)


Υπόθεση: Η Maria είναι ένα νεαρό κορίτσι από τις φτωχογειτονιές του Μεξικού, που πηγαίνει στο σπίτι του Don Fernando de la Vega για δουλειά, όταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στον κόσμο, η νονά της, πεθαίνει την ημέρα των 15ων γενεθλίων της. Η Dona Victoria και ο Luis Fernando, η σύζυγος και ο μεγάλος γιος του Don Femando της συμπεριφέρονται άσχημα από την πρώτη στιγμή. Η Soraya, υποτιθέμενη ξαδέρφη του Luis Fernando, θέλει να τον παντρευτεί. Για αυτό, γίνεται εχθρός της Maria και γεμίζει κακία για αυτήν τον Luis Fernando και τη μητέρα του.
Η Maria τους αντιμετωπίζει χωρίς φόβο, με αγάπη και υπομονή. Ο Luis Fernando καθώς δεν επιτυγχάνει να κάνει την Maria να απογοητευτεί από αυτόν, τα παρατάει και αποφασίζει να γίνει φίλος της εκπαιδεύοντάς της. Δεν υποπτεύεται ότι θα καταλήξει ερωτευμένος μαζί της.. Η Soraya καταλαβαίνει πως έχει η κατάσταση και πιστεύει πως χάνει τον Luis Fernando. Για να το αποφύγει, υποδύεται την έγκυο και ασκεί πίεση σε αυτόν για να την παντρευτεί.
Καθώς ο καιρός περνάει, ο Luis Fernando ανακαλύπτει τα ψέματα της Soraya, καθώς και ότι τον απατάει. Τότε, εκείνη έχει ένα ατύχημα και ότι την θεωρούν νεκρή. Ο Luis Fernando και η Maria παντεύονται, αλλα εξαιτίας μιας παρεξήγησης, πιστεύει ότι η Maria δεν είναι άξια της αγάπης του. Αποφασίζει να την εγκαταλείψει, χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος. Η Maria, πικραμένη, αρρωσταίνει. Εκείνη τη περίοδο γεννάει τον γιο της, τον οποίο, μην έχοντας συναίσθηση των πράξεών της, δίνει στην Agripina, μία φτωχή αλλά αξιοπρεπή μικροπωλήτρια γλυκών σε ένα πάρκο. Αφότου καταλαβαίνει πως η μητέρα του έχει εξαφανιστεί, αποφασίζει να τον μεγαλώσει σαν δικό της γιο. Λίγο αργότερα ο Luis Fernando επιστρέφει μετανιωμένος στο και συμφιλιώνεται με την Maria. Εκείνη αναρρώνει από την ασθένειά της σε ένα ψυχειατρικό ίδρυμα, αλλά συνεχώς επαναλαμβάνει ότι γέννησε ένα γιο. Ο Luis Femando πιστέυει ότι είναι παραισθήσεις ή ότι το παιδί είναι νεκρό, και υιοθετεί ένα κοριτσάκι που το λένε Maria de los Angeles και το φωνάζει Tita. Τα χρόνια παιρνούν. Ο Nandito, ο γιος της Maria εργάζεται για να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες ζωής, ενώ κάποια στιγμή αναγκάζεται να κλέψει για να σώσει τη ζωή της Agripina. Το σπίτι που αποπειράται να κλέψει δεν είναι άλλο από αυτό των De la Vega. Σύντομα η Maria ανακαλύπτει πως ο διαρρήκτης είναι ο ίδιος της ο γιος και τον βοηθάει κρυφά, δημιουργώντας κακές σκέψεις και πονηρές υποψίες στους γύρω της. Γεμάτος ζήλια και θυμό, ο Luis Femando θέλει να σκοτώσει τον Nandito, αλλά η Maria του αποκαλύπτει ότι είναι ο γιος τους. Η ευτυχία θα αργήσει να έρθει, καθώς η Soraya έρχεται πίσω, ζητώντας εκδίκηση. Ο πιο έυκολος τρόπος; Ο Nandito, ο γιος της Maria και του Luis Fernando..(Πρεμιέρα Δεκέμβρης 1998)




Οι πρωταγωνιστές:




2.Πακίτα (Yo amo a Paquita Gallego)

Υπόθεση: Μια μυστηριώδη, θυελλώδη νύχτα γεμάτη κεραυνούς και αστραπές, στα τέλη της δεκαετίας του '60, μία γυναίκα-οιωνός καλών και κακών γεγονότων γεννήθηκε. Συγκρούσεις μεταξύ κοινωνικών τάξεων, εσωτερικά οικογενειακά προβλήματα και πολύ τραγωδία δίνουν στη ζωή της Πακίτα Γκαγιέγο μια διαφορετική όψη από ότι στους υπόλοιπους ανθρώπους. Ίντριγκα,…φαντάσματα και, φυσικά, αγάπη. Δύο ατελής γάμοι και πολλές κηδείες "φιλοξενήθηκαν" μόνο από μία γυναίκα, την Πακίτα Γκαγιέγο όσο εκείνη περίμενε τον Αντρές Αριστιζαμπάλ - Χιδάλγο για να γίνει σύζυγος της. Όταν η Πακίτα γεννήθηκε, δεν έκλαψε και όπως λέει ο λαός "Αυτός που δεν κλαίει δεν μπορεί να γελάσει".. Και πιθανόν αυτός να είναι ο λόγος που η Πακίτα δεν μπορεί να είναι χαρούμενη σε οποιονδήποτε από τους γάμους της έως ότου να κλάψει.Αυτή η ρομαντική σειρά περιγράφει τι καθημερινά παρακινεί το ανθρώπινο πάθος. Δεν μπορεί να εκλείψει το στοιχείο που χαρακτηρίζει την λατινοαμερικάνικη τρυφερότητα και το χιούμορ. Κωμωδία και τραγωδία, συνδέονται ετσι ώστε να γίνει το "Yo amo a Paquita Gallego" μία ιστορία του αυστηρότερου είδους που ο Χούλιο Χιμένες (σεναριογράφος) μας δίνει.(Πρεμιέρα 1997)



Οι πρωταγωνιστές:

 

Απόσπασμα από τη σειρά:




1. Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν (Verano del 98)

Υπόθεση: Υπάρχει μια στιγμή στην ζωή που όλα αλλάζουν, γιατί αφήνεις την παιδική ηλικία για να μπεις σε έναν άλλο κόσμο : την εφηβεία.Η ανασφάλεια και η σιγουριά του παιδικού κόσμου χάνονται και η φίλια έρχεται να γίνει το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, αφού έτσι γνωρίζεις την ζωή και ανταλλάσσεις τις πιο κρυφές σου σκέψεις. Με την βοήθεια των φίλων σου είναι πιο εύκολο να κατανοήσεις τον κόσμο ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις να τον κατανοήσεις. Ένα καλοκαίρι, στο φανταστικό μέρος με το όνομα ακτή Ελπίδα, μια ομάδα φίλων ανακαλύπτουν ότι τα παιχνίδια ανήκουν πια στον κόσμο των παιδιών και ότι ένα φιλί μπορεί να σε κάνει να γνωρίσεις έναν άλλο κόσμο. Οι νεαροί πρωταγωνιστές ανακαλύπτουν έναν κόσμο διαφορετικό και αναρωτιούνται συνεχώς : Εμείς θα αλλάξουμε ; παίρνουν την απόφαση να ζήσουν ένα ατελείωτο καλοκαίρι, γιατί τίποτα δεν μπορεί να τους λυγίσει… Ένα νέο καλοκαίρι για να ονειρευτείς, να ερωτευτείς και να μοιραστείς την φίλια.(Πρεμιέρα 1998)



Οι πρωταγωνιστές:

 


 

 

 

 


Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll